Tuesday, September 4, 2012
لما كنت احوس بمجمع البرميد مرينا صوب كشكات تبيع اكل قلت باخذ لي سناك ..
خذيت بيتزا وعقب شفت هالكشك..



رحت اتطمش وشفت عنده بان كيك بالتيركي وجنه في نوع بالتونه..



كان خاطري اجربه بس مامداني وماشفته له فرع ٢ باي مجمع 2 :/
- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

ghoneem said...

بعد التحية

عندنا ف مصر بنعملها بالسكر بردو واسمها " مصبوبة "
:)

موضوع انها تبقي مالحة دي مشعارف طعمها هيبقي حلو ولا لأ..

بس غالبا يعني هيبقي حلو ايه هيخليها وحشة

بس تصميم الكشك نفسه وشكله بصراحة عجبني جدا .. حاجة بسيطة وشيك

تسلم ايديكي وبألف هنا

تحياتي

بالتوفيق...................

رورو الشخبوطه said...

الله يسلمك ..

اي الاغلب يسويها كحلو مو مالح ..

وحياك الله..

About Me

My Photo
رورو الشخبوطه
الكويت, قسم الاعلام:), Kuwait
بنوته كويتيه احب الحياه بالضحك والوناسه والجمعة الحلوه طموحه بس محبطه اكره النفاق والمجامله والتملغ :)
View my complete profile

ايميل المدونة :)

دايركت انستغرام 😁

Followers

Blog Archive

انستغرام المدونة (roroalk)

follow me

My Blog List

Ads