Tuesday, September 4, 2012

بان كيك مالح

لما كنت احوس بمجمع البرميد مرينا صوب كشكات تبيع اكل قلت باخذ لي سناك ..
خذيت بيتزا وعقب شفت هالكشك..



رحت اتطمش وشفت عنده بان كيك بالتيركي وجنه في نوع بالتونه..



كان خاطري اجربه بس مامداني وماشفته له فرع ٢ باي مجمع 2 :/
- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

  1. بعد التحية

    عندنا ف مصر بنعملها بالسكر بردو واسمها " مصبوبة "
    :)

    موضوع انها تبقي مالحة دي مشعارف طعمها هيبقي حلو ولا لأ..

    بس غالبا يعني هيبقي حلو ايه هيخليها وحشة

    بس تصميم الكشك نفسه وشكله بصراحة عجبني جدا .. حاجة بسيطة وشيك

    تسلم ايديكي وبألف هنا

    تحياتي

    بالتوفيق...................

    ReplyDelete
  2. الله يسلمك ..

    اي الاغلب يسويها كحلو مو مالح ..

    وحياك الله..

    ReplyDelete

دوركم تشخبطون :)