لما كنت احوس بمجمع البرميد مرينا صوب كشكات تبيع اكل قلت باخذ لي سناك ..
خذيت بيتزا وعقب شفت هالكشك..
رحت اتطمش وشفت عنده بان كيك بالتيركي وجنه في نوع بالتونه..
كان خاطري اجربه بس مامداني وماشفته له فرع ٢ باي مجمع 2 :/
- Posted using BlogPress from my iPhone
بعد التحية
ReplyDeleteعندنا ف مصر بنعملها بالسكر بردو واسمها " مصبوبة "
:)
موضوع انها تبقي مالحة دي مشعارف طعمها هيبقي حلو ولا لأ..
بس غالبا يعني هيبقي حلو ايه هيخليها وحشة
بس تصميم الكشك نفسه وشكله بصراحة عجبني جدا .. حاجة بسيطة وشيك
تسلم ايديكي وبألف هنا
تحياتي
بالتوفيق...................
الله يسلمك ..
ReplyDeleteاي الاغلب يسويها كحلو مو مالح ..
وحياك الله..